Made in Italy

Bordea e lartë prej druri me bazë metalike Prodhuar në Itali - Berta

 • Made in Italy
 • Kod: BERTA1
Lekë 292,679 Lekë 365,849 -20%
Material Druri
Koha e dërgimit 30 ditë pune

Bufe moderne e lartë me bazë druri dhe metali me dyer Made in Italy.

Ky bufe është krijuar për të qenë një mobilje ekskluzive e krijuar për dashamirët e dizajnit modern dhe luksoz , perfekt për organizimin dhe optimizimin e hapësirave brenda ambienteve të banimit të shtëpisë tuaj.

Baza metalike e lakuar , hapja e dyerve me brazdë të lyer në të njëjtën ngjyrë e bëjnë këtë bufe një copë unike dhe ekskluzive.
Dizajni elegant dhe modern , i kombinuar me madhështinë e drurit e bën atë një pjesë të përsosur për t'u bërë pika qendrore e çdo ambienti.

Ky bufe është krijuar me kujdes dhe pasion për të festuar veçantinë dhe forcën e natyrës, i bërë nga ekspertë artizanë italianë në sektorin Made in Italy .

Unike:
Dorëzuar me një certifikatë origjinaliteti, e cila vërteton llojin e drurit të përdorur dhe origjinën e tij.

Përfundo:
 • Dru arre me nyje.
KARAKTERISTIKAT
 • Hapja e derës me brazdë të lyer në të njëjtën ngjyrë si bazamenti metalik.
 • Baza në metal të llakuar
 • Arrë me nyje
PËRMASIONET E DISPOZUESHME: PËRBËRJA
 • 240X60X78H 8 KOMPARIME + 4 RAFTE + 4 DERI
 • 180X60X78H 6 KOMPARIME + 3 RAFTE + 3 DERI

NB: Ofrohen përfundime të ndryshme.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro