Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bossini dush hekuri hekurudhor vendosur Banesë me prizë uji

Kod: D47002C00030013
lek 38.573,43

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
10 ditë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
BOSSINI
Kontaktoni me ne për të kërkuar një vlerësim të personalizuar! Dërgoni një email në info@viadurini.co.uk

Hekurudhor anësor prej bronzi FLAT 120 cm me kllapa mur të rregullueshme (maksimumi i distancës së fiksimit 85 cm), kllapa e poshtme me prizë uji të integruar, dush MIXA / 3 FITAIR Ø 140 mm, çorape fleksibël uji fleksibël prej bronzi të dyfishtë 150 cm, konik 1/2 FF.

Bossini prodhon dushe dhe aksesorë që nga viti 1960, me vetëdijen se edhe një gjest i thjeshtë ditor, si përdorimi i dushit, fsheh një botë të tërë me vlera funksionale, estetike, teknike dhe njerëzore.
Cilësia, dizajni, hulumtimi dhe inovacioni janë parimet themelore mbi të cilat bazohet e gjithë prodhimi Bossini.
Kompania ka fituar një rol prestigjioz në vitrinën ndërkombëtare, ku dizajni italian është konsideruar gjithmonë shembulli më i mirë i shijes dhe elegancës së mirë, duke qenë në gjendje të ofrojë një gamë të gjerë të produkteve inovative dhe me cilësi të lartë.
Në përvojë pesëdhjetë vjeçare, Bossini i është përgjigjur konceptit më të përparuar të banjës, jo vetëm që shihet si një hapësirë intime, por si një teatër i ri i shëndetit në shtëpi.
Me Bossini, dushja shndërrohet në një përvojë të vërtetë emocionale për të jetuar çdo ditë.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi