Made in Italy

Divan Kopshti 2 Vendësh me Polietileni me Ngjyrë Prodhuar në Itali - Gomez

 • Made in Italy
 • Eco Design
 • Kod: GOMEZ
lek 62.813,94
Material Polietileni
Koha e dërgimit 20/30 ditë pune
Gjatësia (cm) 116
Thellësia (cm) 58
Lartësia (cm) 80

Divan kopshti 2 vendesh nga polietileni me ngjyrë Prodhuar në Itali

Ky divan kopshti prej polietileni 2 vendesh i prodhuar në Itali është projektuar për ata që duan të zbukurojnë ambientet e jashtme të shtëpisë së tyre me një prekje rehati . Ky produkt është ideal për mbushjen e hapësirave të hapura pasi është bërë me materiale rezistente ndaj shumicës së agjentëve atmosferikë.

Dizajni i tij linear dhe magjepsës ofron një element të fortë kontrasti në hapësirat e stilit klasik pa neglizhuar rëndësinë e shkathtësisë së përcaktuar nga dizajni minimal. Disponueshmëria e 7 përfundimeve të ndryshme e bën këtë produkt ideal për t'u ngjyrosur dhe për të sjellë gjallëri në hapësirat e jashtme.

Përfundimet në dispozicion:
 • E bardha
 • antracit
 • pëllumb gri
 • E kuqe
 • qiell blu
 • blu
 • e verdhe
Opsionet e disponueshme:
 • me jastëk kundër ujit në ecru;
 • pa jastëk të papërshkueshëm nga uji.
Materialet e përdorura për prodhimin e këtij produkti riciklohen dhe janë rezultat i një procesi rivlerësimi dhe optimizimi të mbetjeve plastike .
Qëllimi që lind nga kjo qasje është ndjekja e një konceptimi të prodhimit të ndërgjegjshëm dhe miqësor ndaj mjedisit , për t'i dhënë një jetë të re plastikës dhe për të krijuar produkte të qëndrueshme dhe afatgjatë.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë