Made in Italy

Divan me qoshe në ambiente të jashtme me 5 ulëse në alumin 3 përfundime, luksoze - Filomena

  • Made in Italy
  • Kod: FILOMENA8
Lekë 1,204,566 Lekë 1,338,407 -10%
Koha e dërgimit 3-4 javë pune
Materiali i strukturës alumini
Gjatësia (cm) 290
Thellësia (cm) 299
Lartësia (cm) gjithsej 98, vendi 40

Divan qoshe me 5 vende për ambiente të jashtme, prej alumini dhe pëlhure i papërshkueshëm nga uji, me cilësi të lartë prodhuar në Itali

Shtë detaji i këmbës së aluminit të derdhur që shtyn tapicerinë për t'i dhënë kësaj divani qoshe për kopshtin me 5 vende, modelin e rafinuar që e dallon atë dhe e personalizon atë në qetësinë e tij zyrtare.
Thelbësia e rafinuar e linjave dhe vëllimeve është e kombinuar me materialitetin e pëlhurave, për një efekt vizual elegant dhe konstruktivisht të fortë që rrit si mjedisin e brendshëm ashtu edhe atë të jashtëm.

Koleksioni karakterizohet nga detajet e këmbës së aluminit si një pikë fokale e kombinuar me ashpërsinë formale dhe modulare të mbushjes, për të përjetuar jashtë për sa i përket relaksimit dhe shoqërimit maksimal, të ulur në divan, rreth një tavoline ose të shtrirë në shezlong .

Karakteristikat teknike dhe materialet:
Struktura dhe këmbët janë bërë prej alumini të veshur me pluhur epoksi , të lehtë për tu trajtuar dhe ideale për përdorim në natyrë. Ekzistojnë rripa elastikë për të mbështetur sediljen në pëlhurë të papërshkueshme nga uji e mbulesë plotësisht e lëvizshme e përbërë nga jastekë gome të mbushur me shkumë, të mbyllura në një membranë të frymëmarrjes, por të papërshkueshme nga uji. Struktura e mbështetëses është e lidhur me bazën përmes një sistemi bashkimi të shpejtë.

Përfundon në dispozicion:
  • pëlhurë alumini e bardhë dhe sunbrella në savanë argjendi
  • pëlhurë alumini me gunë dhe pëlhurë sunbrella në savanën e zinkut
  • rërë metalike prej alumini gri dhe pëlhurë melange salmon
Jastëkë dekorativë përfshinin: 5 të mëdhenj dhe 5 të vegjël në pëlhurë sipas përfundimit të zgjedhur për divanin.
Shënim: sipas kërkesës, është në dispozicion një mbulesë mbrojtëse të cilën sugjerojmë ta përdorni gjatë periudhave të mos përdorimit të produktit. Na kontaktoni për më shumë informacion duke plotësuar formularin e duhur.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro