Divan modern për kopsht Pezzettina nga Vondom, i bërë me polietileni

  • Kod: PEZZETTINADIV
Lekë 345,167
Material polietileni
Masat 200x88x81 cm
Koha e dërgimit 3 jave
Peshë 48.5 Kg
Divan për kopsht Koleksioni Pezzettina nga Vondom, Archirivolto Design
Koleksioni Pezzettina, i projektuar nga Archirivolto Design, është frymëzuar nga natyra që materializohet në produkte origjinale dhe forma të lëngshme. Ky koleksion përdor një koncept krijues larg konceptit klasik të gjeometrisë, duke rikrijuar konceptin dhe marrëdhënien antike me Nënë Natyrën në mënyrë që të krijojë një ekuilibër në shtëpitë tona midis natyrës dhe teknologjisë.
Divani i jashtëm ka linja të sinuktuara dhe elegante, materiali i përdorur është rrëshira polietileni që e bën objektin rezistent ndaj goditjeve, rrezeve UV dhe ndryshimeve klimatike.
E disponueshme në ngjyrat e mëposhtme: e bardhë, e zezë, bronz, çelik, antracit, fëstëk, kumbull, bezhë, errët, taupe, kaki, marinë, akull, e kuqe dhe portokalli.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro