Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Designer Dresser me 5 sirtarë në Bredh dhe Hekuri - Doran

Kod: DORAN
lek 113.214,96 lek 169.872,48 -33%
- +
Material
Hekuri dhe Druri
Masat
122x49x85 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Komo me 5 sirtare prej druri bredhi dhe hekuri me model modern.

Mobiljet e dhomës së gjumit duhet të zgjidhen me kujdes dhe vëmendje të veçantë, pasi ato duhet të ndihmojnë në rikrijimin e një ambienti funksional dhe relaksues. Dresset dhe tavolinat e shtratit ju lejojnë të ruani objektet dhe rrobat rregullisht, duke i dhënë dhomës një ndjenjë pastërtie dhe harmonie. Viadurini Living ofron artikuj rezistentë, me lloje të ndryshme dizenjosh, të cilat përshtaten mirë për çdo kontekst mobilimi.

Produkte të shikuara së fundmi