Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Tabela moderne e ngrënies së xhami dhe metali të rrumbullakët - Tontolone

Kod: TONTOLONE
lek 54.521,11 lek 70.867,47 -23%
- +
Masat
diametri 120 x H 75 cm
Koha e dërgimit
10/15 ditë pune
Material i sheshtë
gotë
Materiali bazë
metal
Viadurini Living

Tavolinë e rrumbullakët kuzhine me majë xhami dhe bazë metali gri antracit me model modern.

Tavolina është një nga elementët kryesorë të arredimit në dhomën e ngrënies dhe kuzhinë. Duhet të zgjidhet me kujdes bazuar në hapësirën në dispozicion dhe stilin e orendive të tjera në dhomë. Sidomos në mjediset ku zona e ndenjes bashkohet me zonën e ngrënies me një hapësirë të hapur, tryeza jo vetëm që duhet të ketë një funksion praktik, por duhet të kontribuojë në dekorimin e dhomës.

Tontolone është një tryezë me një stil modern, e përbërë nga këmbë metalike të pikturuara me ngjyrë gri antracite dhe majë qelqi të zbutur.
Një tipar i veçantë janë këmbët e fiksuara në majë nga pllakat e ngjitura me teknikën UV.

E thjeshtë, elegante dhe me stil, do të jetë perfekte për të dekoruar çdo stil të ambientit.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi