Divan i jashtëm në Polirattan të punuar me dorë - Gigi

  • Kod: GIGI2
lek 149.466,55 lek 186.833,19 -20%
Koha e dërgimit 1 jave pune
Materiali i ulëses Indi
Materiali i strukturës Polirattan
Gjatësia (cm) 172
Thellësia (cm) 72
Lartësia (cm) 82
Lartësia e sediljes (cm) 45

Divan në natyrë me fije polirattan të punuar me dorë.

Divani i jashtëm Gigi ka një strukturë me një kornizë që është prej alumini të veshur me pluhur , mbi të cilin fibra e cilësisë së lartë 3 mm e trashësishme Rehau e markës Polyrattan është e endur me dorë . Jastëkët e sediljeve dhe të shpinës përfshihen në ngjyrën standarde të bardhë.
Cilësia shumë e lartë e materialeve , lehtësia e estetikës së " thurjes së hapur " dhe thelbësorja e formës, e bëjnë këtë divan të përshtatshëm për arredimin e hapësirave të brendshme dhe të jashtme .

Ky divan karakterizohet nga dizajni i tij i fortë klasik, një stil nga e kaluara i rishikuar në një çelës në natyrë.
Stili i thurjes është i rafinuar dhe delikat dhe së bashku me cilësinë shumë të lartë të materialeve dhe format e tij vendimtare e bëjnë këtë divan të përsosur për arredimin e brendshëm dhe të jashtëm, si për ambjente private ashtu edhe për ambjente me kontratë si tarraca, veranda, kopshte por ato gjejnë edhe një perfekt. vendosje buzë pishinës.
Materialet me cilësi të lartë të përdorura për prodhimin e këtij produkti, falë certifikimit të fibrës së ndërthurjes, janë rezistente ndaj motit të keq dhe ndryshimeve të papritura të temperaturës.

Produktet e këtij koleksioni janë të punuara me dorë, mund të kenë parregullsi, defekte dhe dallime ngjyrash (kushte që mund të ndodhin edhe disa kohë pas blerjes). Për të garantuar një jetë më të gjatë të produktit me kalimin e kohës, rekomandojmë shmangien e ekspozimit të zgjatur ndaj rrezeve të diellit, shiut, lagështisë dhe ndryshimeve të larta të temperaturës (faktorë që mund të dobësojnë fibrën, t'i nënshtrohen thyerjes dhe favorizojnë shfaqjen e mykut). Nëse produkti është i ekspozuar ndaj kushteve veçanërisht të larta të lagështisë, ju rekomandojmë ta lejoni të thahet shpejt dhe plotësisht, duke shmangur gjithmonë rrezet e diellit direkte.

Fundi i këtij artikulli është i disponueshëm si standard në White Wash dhe Bronz .

Matjet e tij janë:

  • Gjerësia: 172 cm ; Thellësia: 72 cm ; Lartësia e mbështetëses: 82 cm; Lartësia e sediljes: 45 cm

NB : jastëk i sediljes i përfshirë në ngjyrën standarde të bardhë. Është e mundur t'i personalizoni ato në një gamë të gjerë ngjyrash dhe pëlhurash.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë