Made in Italy

Divan në ambiente të jashtme me 3 ulëse në alumin dhe pëlhurë me cilësi të lartë - Filomena

  • Made in Italy
  • Kod: FILOMENA3
Lekë 380,580 Lekë 422,867 -10%
Koha e dërgimit 3-4 javë pune
Materiali i strukturës alumini
Gjatësia (cm) 300
Thellësia (cm) 98
Lartësia (cm) gjithsej 98, vendi 40

Divan me 3 vende për dizajn në natyrë në alumin dhe jastëkë në pëlhurë të papërshkueshme nga uji, me cilësi të lartë prodhuar në Itali.

Shtë detaji i këmbës së aluminit të derdhur që shtyn tapicerinë që i jep kësaj divani kopsht me tre vende me modelin e rafinuar që e dallon atë dhe e personalizon atë në qetësinë e tij zyrtare.
Thelbësia e rafinuar e linjave dhe vëllimeve është e kombinuar me materialitetin e pëlhurave, për një efekt vizual elegant dhe konstruktivisht të fortë që rrit si mjedisin e brendshëm ashtu edhe atë të jashtëm.

Koleksioni karakterizohet nga detajet e këmbës së aluminit si një pikë fokale e kombinuar me ashpërsinë formale dhe modulare të mbushjes, për të përjetuar jashtë për sa i përket relaksimit dhe shoqërimit maksimal, të ulur në divan, rreth një tavoline ose të shtrirë në shezlong .

Karakteristikat teknike dhe materialet:
Struktura dhe këmbët janë bërë prej alumini të veshur me pluhur epoksi , të lehtë për tu trajtuar dhe ideale për përdorim në natyrë. Ekzistojnë rripa elastikë për të mbështetur sediljen në pëlhurë të papërshkueshme nga uji e mbulesë plotësisht e lëvizshme e përbërë nga jastekë gome të mbushur me shkumë, të mbyllura në një membranë të frymëmarrjes, por të papërshkueshme nga uji. Struktura e mbështetëses është e lidhur me bazën përmes një sistemi bashkimi të shpejtë.

Përfundon në dispozicion:
  • pëlhurë alumini e bardhë dhe sunbrella në savanë argjendi
  • pëlhurë alumini me gunë dhe pëlhurë sunbrella në savanën e zinkut
  • rërë metalike prej alumini gri dhe pëlhurë melange salmon
Jastëkët dekorativë përfshijnë: 3 të mëdha dhe 3 të vogla në pëlhurë sipas përfundimit të zgjedhur për divanin.
Shënim: sipas kërkesës, është në dispozicion një mbulesë mbrojtëse të cilën sugjerojmë ta përdorni gjatë periudhave të mos përdorimit të produktit. Na kontaktoni për më shumë informacion duke plotësuar formularin e duhur.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro