Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Ndriçimi - Llamba Muri Moderne

Dritat moderne të murit për një banjo, dhomë të gjallë, dhomë të gjallë, tavan dhe dizajn të jashtëm të bëra në Itali.

Idetë origjinale të dizajnit italian për ta bërë ndriçimin e shtëpisë tuaj unike dhe të veçantë.

Stafi ynë zgjodhi llambat më të mira të murit stilit modern për t'i dhënë murit tuaj dritën e përsosur për të nxjerrë mobiljet e shtëpisë tuaj.
Përdorimi i materialeve me cilësi të lartë dhe marka e bërë në Itali janë garanci e aplikimit që do të plotësojë të gjitha nevojat tuaja dhe që do të mbetet i pandryshuar me kalimin e kohës.
Zbuloni të gjithë koleksionin dhe zgjidhni llambën e murit me formën dhe materialin më të përshtatshëm për nevojën tuaj. Forma është e ndryshme, nga llambat më klasike deri tek modelet me formë origjinale, si dhe materialet e përdorura. Materialet klasike si qelqi ose qeramika, por edhe materiale inovative siç është nebulite.

Jeni të joshur nga aplikacioni modern i zgjedhur për ju dhe ndriçimi i shtëpisë tuaj. Dhe mos dilni për të na kontaktuar në rast dyshimi ose për të pasur më shumë informacion mbi produktin, stafi ynë do të jetë i kënaqur t'ju ndihmojë gjatë gjithë procesit të blerjes dhe t'ju përgjigjet pyetjeve tuaja.

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies