Made in Italy

Baza e tavolinës së kopshtit në çelik të galvanizuar me majë HPL Prodhuar në Itali - Brienne

  • Made in Italy
  • Kod: BRIENNE
lek 133.733,47 lek 167.166,83 -20%
Material Çeliku dhe HPL
Koha e dërgimit 3/4 javë pune
Gjatësia (cm) 185
Thellësia (cm) 80
Lartësia (cm) 73

Tavolinë kopshti me bazë çeliku dhe majë HPL Made in Italy.

Tavolinë në natyrë e prodhuar në Itali me bazë çeliku të galvanizuar dhe majë HPL . Prodhimi i veçantë i çelikut e bën bazën e tavolinës rezistente ndaj agjentëve gërryes atmosferikë si shiu acid dhe kripa. HPL është një lloj materiali i përshtatshëm për përdorim të jashtëm , i përbërë nga shtresa fibrash celuloze të ngopura me rrëshira termofikse dhe gjithashtu lejon rezistencë të lartë ndaj agjentëve atmosferikë.

Dizajni i përkulur plot linja të buta e bën tryezën një pjesë të përjetshme të mobiljeve të jashtme. Ngjyrat e ndryshme të disponueshme lejojnë një shumëllojshmëri të gjerë vendosjeje dhe e bëjnë produktin të përshtatshëm si për një stil arredimi më të sofistikuar ashtu edhe për një stil më eklektik.

Përfundimet bazë të disponueshme :
  • e zezë;
  • e bardhë e stampuar;
  • baltë;
  • gri e vjetër.
Përfundimet kryesore të disponueshme :
  • mahe;
  • çimento;
  • flakë e zezë.
Mirëmbajtja : Për pastrimin e shpeshtë të pjesës së sipërme HPL, rekomandojmë përdorimin e ujit dhe sapunit neutral dhe një leckë të butë për tharje. Shmangni produktet gërryese ose aceton. Gjithashtu sugjerojmë që përpara se të vazhdoni me trajtimin e plotë, të bëni një provë me detergjentin e zgjedhur në një cep që nuk bie në sy.
Për bazën rekomandojmë pastrimin me detergjente delikate çdo dy/tre muaj dhe mbrojtjen me produkte me bazë vaji nëse tavolina do të vendoset në një zonë bregdetare.

NB : Tabela disponohet në një gamë të gjerë ngjyrash të ndryshme.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të kërkuar një ofertë duke përdorur formularin e duhur "Kërkoni informacion" .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë