Çifti i qeseve të magazinimit modern të rrumbullakët Burgundy në kadife dhe dru - Wallace

  • Kod: WALLACE
lek 34.532,84 lek 43.166,05 -20%
Material Druri dhe Pëlhura
Masat diametri 71x41 cm; diametri 55x33 cm
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune

Çift pufash me enë ngjyrë burgundy në dru me sedilje kadifeje të dizajnuar.

Zgjedhja e vendeve të duhura për shtëpinë tuaj është një operacion që duhet kryer me kujdes dhe vëmendje. Në fakt, këto janë elemente mobiluese me një rëndësi të fortë funksionale dhe estetike. Një vend, qoftë një divan, një karrige për dhomën e ngrënies, një pouf apo një kolltuk, duhet të ofrojë rehati optimale që shoqëron momentet tona të relaksit, por në të njëjtën kohë duhet të ketë një vlerë dekorative dhe të përputhet mirë me kontekst. mobilje në të cilat është futur.
Viadurini Living ofron një gamë të gjerë artikujsh që plotësojnë një sërë nevojash për stil dhe rehati.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë