Made in Italy

Aplikacion hekuri horizontal qeramike dhe industriale i punuar me dorë - Vintage

 • Made in Italy
 • Kod: VINTAGE
lek 18.699,80
Material qeramike dhe hekuri
Koha e dërgimit 20 dite pune
Prizë dhe lloji i rrymës 1 x maksimumi 42 W - E27
Gjatësia (cm) 24
Thellësia (cm) 11
Lartësia (cm) 13.5

Llambë muri horizontale e punuar me dorë në stil industrial në qeramikë dhe metal, prodhim në Itali nga Ferroluce.

Kjo llambë muri me dizajn horizontal është tërësisht e punuar me dorëmetal dhe qeramikë , për të nxjerrë në pah aftësitë dhe aftësitë manuale të mjeshtrit në një mjeshtëri me vëmendje në detajet më të vogla.
Dizajni shpreh një stil industrial nëntokësor ideal për ndriçimin e korridoreve, kalimeve dhe zonave të përbashkëta në një mënyrë origjinale.
Në fakt, detajet e vjetra në metal me efekt korten dhe ngjyrat e ndryshme vintage për qeramikën me efekt trompe-l'oeil ata i japin secilit produkt një personalitet të ndryshëm.

Prandaj është një pjesë unike dhe origjinale që ndërthur mjeshtërinë e traditës italiane me cilësinë e materialeve.
Vëmendja ndaj detajeve më të vogla dhe kërkimi i teknikave gjithnjë e më të reja e bëjnë llambën të paimitueshme dhe të vlefshme.

Përfundimet në dispozicion:
 • e zezë e cilësisë së mirë
 • e bardhë e cilësisë së mirë
 • Pluhur fytyre vintage
 • vintage gri pëllumb
 • e verdhë e cilësisë së mirë
 • portokalli vintage
 • e kuqe e cilësisë së mirë
 • burgundy vintage
 • vintage blu e çelur
 • jeshile e cilësisë së mirë
Prodhimi ekskluzivisht italian është një burim krenarie dhe vlerash, i aftë për t'i dhënë komplementit një personalitet unik për të kënaqur kërkesat e klientëve më kërkues.

NB : llamba nuk është e përfshirë. Duke qenë se këto janë artikuj të punuar me dorë, ngjyrat reale mund të ndryshojnë nga ato të paraqitura në foto.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë