Made in Italy

Boat Design Tavolinë Kafeje Ovale Metal dhe Glass Etched - Embarkation

  • Made in Italy
  • Kod: IMBARCO1
Lekë 116,136 Lekë 129,040 -10%
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Material i sheshtë xhami
Materiali i strukturës metalike
Gjatësia (cm) 120
Thellësia (cm) 70
Lartësia (cm) 37

Tavolinë kafeje ovale e sipërme metalike dhe xhami, dekorime të ndryshme prodhimi në Itali.

Kjo kafe ovale tavoline ka një strukturë në poliuretani dhe bazë metalike të lyer me xham të ngrirë.
Karakteristika e veçantë e komplementit jepet nga baza e fortë që ngushtohet në tokë duke u ankoruar në një çakëll që i jep atij stabilitet, duke i dhënë një formë origjinale varke që përmirësohet nga shkëlqimi i majës së xhamit.

Përfundimet në dispozicion:
  • Baza e grafitit të stampuar - maja e bardhë e etched
  • Baza e mat-gri pëllumbi - maja e gdhendur në ngjyrë gri pëllumb
  • bazë e bardhë e stampuar - sipër hirit e etched me acid
Zgjedhja e materialeve dhe proceseve gjithnjë e më të qëndrueshme të kombinuara me një shije të rafinuar dhe lineare i jep jetë një dizajni bashkëkohor dhe me përvojë të cilësisë së lartë tërësisht Prodhuar në Itali .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro