Made in Italy

Divan Tavolinë anësore Metal dhe PVC me lartësi të rregullueshme për tablet - Tekniko

  • Made in Italy
  • Kod: TEKNIKO
Lekë 63,862 Lekë 70,957 -10%
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Material i sheshtë pvc
Materiali i strukturës metalike
Gjatësia (cm) 49
Thellësia (cm) 38
Lartësia (cm) 46-65

Tavolina anësore e divanit e rregullueshme në metal dhe pvc të bardhë ose gri pëllumb, prodhim Italie.

Kjo tavolinë kafeje ka një bazë metalike të veshur me pluhur dhe një majë pvc në të njëjtën ngjyrë që mund të hapet dhe modulohet. Është konceptuar dhe projektuar për mbështetje tabletash, me një vrimë për kalimin e kabllit.
Në këtë mënyrë, dizajni i komplementit ju lejon të përdorni dhe ruani në mënyrë korrekte çdo objekt, duke mbajtur gjithashtu në rregull kabllot e nevojshme.
Karakteristika e veçantë jepet nga lartësia e rregullueshme nga 45 në 65 cm për të përfituar rehati maksimale duke përdorur pajisjet dixhitale, duke iu përgjigjur kështu nevojave më aktuale shtëpiake.

Përfundimet në dispozicion:
  • pëllumb gri
  • E bardha
Zgjedhja e materialeve dhe proceseve gjithnjë e më të qëndrueshme të kombinuara me një shije të rafinuar dhe lineare i jep jetë një dizajni bashkëkohor dhe me përvojë të cilësisë së lartë tërësisht Prodhuar në Itali .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro