Made in Italy

Bazë Tavoline Kafeje Kopshti në Polietileni dhe Top HPL Prodhuar në Itali - Lucy

 • Made in Italy
 • Eco Design
 • Kod: LUCY
lek 27.658,53 lek 34.573,16 -20%
Koha e dërgimit 20/30 ditë pune
Material i sheshtë HPL
Materiali bazë Polietileni

Tavolinë kafeje kopshti nga polietileni me majë të rrumbullakët në të bardhë HPL Prodhuar në Itali.

Tavolinë kafeje në natyrë e prodhuar në Itali me strukturë polietileni me ngjyrë dhe sipër të rrumbullakët HPL të bardhë . Stili i tij karakterizohet nga linja të buta dhe moderne që theksojnë thjeshtësinë e tij dhe që e bëjnë atë një zgjidhje ideale për ambiente të jashtme si kopshte, veranda, por edhe ambiente kontraktuese ku mund të pasurojë estetikën me një prekje personaliteti. .

Shkathtësia e saj e madhe jepet nga materialet me të cilat është bërë: polietileni dhe hpl janë materiale cilësore që e bëjnë këtë tavolinë shumë rezistente ndaj shenjave të konsumit dhe agjentëve atmosferikë, duke përfaqësuar në të njëjtën kohë një sipërfaqe mbështetëse praktike dhe një zgjidhje për çdo nevojë tuajën. .

Përfundimet e strukturës në dispozicion:

 • E bardha
 • antracit
 • pëllumb gri
 • E kuqe
 • qiell blu
 • blu
 • e verdhe
Madhësitë e disponueshme :
 • diametri 60 x H 110 cm;
 • diametri 70 x H 110 cm;
 • diametri 80 x H 110 cm;
 • diametri 60 x H 72 cm;
 • diametri 70 x H 72 cm;
 • diametri 80 x H 72 cm.
Materialet e përdorura për prodhimin e këtij produkti riciklohen dhe janë rezultat i një procesi rivlerësimi dhe optimizimi të mbetjeve plastike .
Qëllimi që lind nga kjo qasje është ndjekja e një koncepti të prodhimit të ndërgjegjshëm dhe miqësor ndaj mjedisit , për t'i dhënë një jetë të re plastikës dhe për të krijuar produkte të qëndrueshme dhe afatgjatë.

Vërejtje : pjesa e sipërme është gjithashtu e disponueshme në versionin katror dhe në ngjyrë të zezë.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë