3 Konsolë për stilin klasik në Bambu të Bredhur dhe Mdf - Kamalov

  • Kod: CAMALOW
lek 33.495,34 lek 41.869,17 -20%
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Materiali i strukturës druri
Gjatësia (cm) I madh: 120 I mesëm: 90 I vogël: 60
Thellësia (cm) I madh: 43 Mesatar: 33 I vogël: 25
Lartësia (cm) I madh: 78 Mesatar: 62 I vogël: 48

3 Konzolë në bambu, dru bredhi dhe MDF me dizajn klasik.

Konsolë është një pajisje shtesë funksionale mobilimi , pasi është e dobishme për ruajtjen e çelësave dhe dokumenteve, por luan një rol themelor në harmoninë e mobiljeve.
Mund të vendoset në një dhomë të gjallë ose në një hyrje , ose pse jo edhe në një kuzhinë si një sipërfaqe mbështetëse, për një pikë referimi jo vetëm praktike, por edhe estetike.

Kjo përbërje e konzolës së dizajnit është bërë prej druri bambu, bredhi dhe MDF të dimensioneve të mëposhtme:
  • i vogël: 60x25x48h cm;
  • mesatare: 90x33x62h cm;
  • i madh: 120x40x78h cm.
Rezultati është një treshe artikujsh me një stil klasik dhe të rafinuar .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë