12 gota qelqi me ngjyra dhe moderne për shërbimin elegant të ujit - Persia

  • Kod: PERSIABIC
lek 16.871,01 lek 21.088,76 -20%
Material gotë
Masat L. 8 x diametër 7 x h. Kapaciteti 11 cm: 240 ml
Ngjyrë shumëngjyrësh
Koha e dërgimit 7 ditë pune

12 gota qelqi shumëngjyrëshe dhe moderne për ujë me shërbim elegant.

Shtë një linjë me një shpirt të Lindjes së Mesme, por absolutisht moderne, për të krijuar një tryezë të vendosur ekzotike dhe klasike.
Sipërfaqja është zbukuruar me detaje të vogla të bardha që përcaktojnë personalitetin e saj të rëndësishëm, duke i dhënë jetë një tryeze origjinale, jokonvencionale dhe shumëngjyrësh.
Ky shërbim i bën homazhe kulturës dhe artit persian, duke marrë përsosjen dhe prestigjin e dekoratave delikate të qytetit të Shiraz, një vend i lashtë, i pasur me histori dhe bukuri të përjetshme.
Secilit mysafir i jepet një ngjyrë e ndryshme nga ajo e të gjithë të tjerëve, për të simbolizuar filozofinë që të gjithë marrin pjesë në bindje në një mënyrë tjetër.

Karakteristikat teknike:
  • Bërë prej qelqi
  • Sipërfaqja e punuar
  • L. 8 x Ø 7 x h. 11 cm
  • Kapaciteti: 240 ml
  • Lavatriçe për lavatriçe
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë