Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bolzan Letti - Rehatia e Made në Itali

Komoditeti i vërtetë i një shtrati të projektimit për dhomën e gjumit

E themeluar në vitet '90 nga vullneti dhe talenti i familjes Bolzan, kompania tani është një markë ndërkombëtare , e aftë të përzieni njohuritë artizanale dhe logjikën industriale për një kulturë të gjumit dhe modelimit .
Bolzan Letti ofron një zgjedhje shumë të gjerë të pëlhurave dhe artikujve prej lëkure , përfshirë pëlhura të papërshkueshme nga zjarri .

Ajo që e dallon këtë markë në aspektin e prodhimit është të dish të kombinosh traditën dhe teknologjinë .
Shtretërit, cots dhe aksesorët e mbushur në fakt janë punuar me dorë të përfunduar deri në detajet më në dukje të parëndësishme, por duke përfituar nga mundësitë e ofruara nga industria, për të garantuar cilësinë më të lartë në mënyrë rigoroze dhe autentike Bërë në Itali : pra vlera estetike, rehati maksimale dhe qëndrueshmëri .

Materiali i përdorur është i një cilësie të jashtëzakonshme si prodhuesit e grurit me re të plotë PENELEPOGGI që vijnë nga fermat më të mira evropiane për bagëti dhe që trajtohen në lëkurë me teknikat moderne të përpunimit dhe ngjyrosjes. Mbulesat e rrobave janë të gjitha të lëvizshme dhe të lahen .