Made in Italy

Çantë tufë pambuku me huall mjalti natyral me ngjyrë të bardhë me butonin Nënë e Perla - Anteha

  • Made in Italy
  • Kod: ANTEHA
Lekë 6,214 Lekë 6,904 -10%
Material pambuk huall mjalti
Koha e dërgimit Artikulli 7 ditë pune i disponueshëm / 8 javë artikull për t'u prodhuar
Gjatësia (cm) 20
Thellësia (cm) 35
Lartësia (cm) 4

Pochette elegante në pambuk huall me mbyllje butoni nënë margaritar, prodhuar në Itali.

Vlera e traditës bashkohet me stilin e jetës moderne me pochette huall pambuku dhe butonin e mbylljes Agoya në nënë e margaritar.
Lehtësia , liria, eleganca dhe pastërtia janë fjalët kryesore që përmbahen në këtë produkt me një bukuri fisnike dhe pëlhurë të hollë .

Komplementi u krijua për të përballuar dëshirën e sotme gjithnjë në rritje për të përjetuar çdo mjedis me intensitet dhe ekuilibër të thellë, në një tërësi harmonike të përsosjes, natyrës dhe mirëqenies.
Kështu, përmes vëmendjes në detaje dhe një modeli origjinal që tregon thelbin e bukurisë, lind një produkt autentik dhe artizanal , i cilësisë më të lartë për lëndët e para të zgjedhura, siç është liri më i pastër dhe pambuku më i butë. Papërsosmëria natyrore e materialit tregon kështu vlerën e thjeshtësisë , të mbyllur në një mjeshtëri elegante dhe delikate për një përvojë ndjesore sublime dhe sugjestionuese

Përbërja:
  • pambuk huall mjalti
Këshilla të dobishme : Lani produktin veçmas me ujë dhe sapun neutral në një maksimum prej 40 ° C, mos e zbardhni, mos e lini të thithë dhe mos e shtrëngoni me dorë.
Ne rekomandojmë hekurosjen në temperatura të ulëta dhe jo ekspozimin e drejtpërdrejtë në rrezet e diellit për të ruajtur integritetin e ngjyrës dhe fibrave natyrore.

NB: nuancat dhe ndryshimet në pamje me kalimin e kohës dhe midis veshjeve dhe veshjeve janë karakteristikat e veçanta të produktit, pasi është bërë me materiale natyrore.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro