Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Stressless | Karrige për Rehati dhe Relaks - të PakrahasueshmeStressless është prodhuesi numër një në fushën e karrigeve relaksuese dhe zyrave

Stressless është markë që përfaqëson rehati absolute të uljes në të gjithë botën. Karriget e tij janë punuar me dorë sipas teknikave precize dhe duke përdorur materiale me cilësi të lartë ; e gjithë kjo për të bërë uljen në ndonjë nga produktet e saj të pashembullta dhe unike.
"Premtimi ynë është të bëjmë mobiljet më të rehatshme në botë. Ne furnizojmë me cilësi, në të gjitha materialet, nga zemra deri në lëkurë. Dizajni skandinav është fryti i punës së të parëve tanë, të cilët na e kanë dorëzuar".

Fjala drejtuar prodhuesit: Inxhinierët tanë zhvillojnë procese komplekse për të siguruar sigurinë e punonjësve tanë dhe tokës sonë. Ne përdorim procese intenzive, siç është grimcimi i çelikut të qarkut të mbyllur, për të ndërtuar baza metalike, gjë që na lejon të shmangim prodhimin e emetimeve të dëmshme në ajër dhe në fjorda. Ne zbatojmë praktika dhe procese të reja për të mbrojtur shëndetin e punonjësve tanë dhe pastruar ujërat.

Materialet ekologjike kërkohen dhe blihen dhe zgjidhen bojëra me bazë uji dhe llaqe. Përdoren vetëm materialet me cilësi më të lartë. Qëllimi ynë është të ndërtojmë një produkt me gjurmën minimale ekologjike që do të zgjasë për dekada. Përpjekjet tona të përditshme janë ato që i bëjnë artikuj me cilësi të produkteve të Ekornes. Ne ju ofrojmë mobilje që zgjasin me kalimin e kohës , kështu që edhe ju mund të kontribuoni në planet.