Made in Italy

2 llamba me kolona të jashtme me bazë plastike ose metalike të prodhuara në Itali - Ninfa

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: NINFA
Jashtë prodhimit
Material polietileni
Koha e dërgimit 20\30 ditë

2 llamba kolone të jashtme me bazë plastike ose metalike Prodhuar në Itali

2 llambë kolone të jashtme në polietileni me bazë fiksimi në plastikë ose metal. Llamba disponohet me lloje të ndryshme LED dhe lartësi të ndryshme.
Llamba e kolonës ndriçon mbrëmjet tuaja duke i dhënë asaj prekje shtesë elegance dhe sofistikimi dizajnit të mobiljeve. Do t'ju bëjë të ndiheni si në një përrallë të përjetshme çdo natë.

Diametri i llambës : 18.5 cm

Kombinimet e disponueshme:
-H 55cm me Bateri induksioni RGBW LED;
-H 55cm me Wire White LED Baze Inox;
-H 110cm me tub T8 LED;
-H 170cm me tub T8 LED.

Materiali bazë në dispozicion:
  • plastike
  • metalike
NB: sipas kërkesës, llambat H55 me RGBW LED dhe WHITE LED mund të shiten individualisht.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë