Made in Italy

6 Llambadar qelqi i lehte venecian i punuar me dorë në Itali - Antonietta

  • Made in Italy
  • Kod: ANTONIETTA
Lekë 289,721 Lekë 362,152 -20%
Material Qelqi dhe metali
Koha e dërgimit 5/6 javë pune
Gjatësia (cm) 90
Thellësia (cm) 90
Lartësia (cm) 175

Llambadar me 6 drita i punuar në Itali me xham venecian.

Llambadar origjinal i bërë tërësisht me dorë në Itali në gotë Venecia me përfundim kristali të bardhë qumështi me detaje në metal të përfunduar prej ari të krehur . Një zgjidhje arredimi që ndërthur elegancën e përjetshme të xhamit të punuar me dorë dhe modernitetin e elementeve metalikë për një rezultat me një ndikim të fortë vizual të aftë të ndriçojë hapësirat bashkëkohore dhe klasike me personalitet. Linjat e lakuara që nënvizojnë të gjithë figurën i japin estetikës së këtij produkti një ndjenjë dinamizmi për një rezultat që tregon identitetin e tij me vendim, thjeshtësi dhe elegancë.

Nga përdorimi i lëndëve të para me cilësi të lartë nga territori italian dhe nga përpunimi i aftë i qelqit nga artizanë të aftë në sektor që kanë dhënë traditat antike për dekada, lindi një kryevepër e madhe e artit të qelqit që karakterizohet nga efikasiteti , funksionaliteti dhe një estetik i stilit të lartë . Çdo fazë e prodhimit zhvillohet në Venecia , zemra rrahje e traditës së xhamit, duke i kushtuar vëmendje të veçantë detajeve dhe duke respektuar teknikat antike me dëshirën për modernen në mënyrë që të projektohet vetë drejt së ardhmes. Duke vepruar kështu, mjeshtëria e lartë përzihet me modelin dhe traditën gjen jetë të re përmes përdorimit të teknologjive inovative . Rezultati është një vepër arti që riinterpreton një stil klasik përmes një gjuhe bashkëkohore që përmes dritës tregon vlerat e saj të autenticitetit dhe efikasitetit .

Llambë (nuk përfshihet) : 6 x MAX 40W G9

NB : llambadari është i disponueshëm në një gamë të gjerë ngjyrash të ndryshme dhe duke qenë i punuar me dorë, është plotësisht i përshtatshëm edhe në formë dhe madhësi.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një vlerësim duke përdorur formularin "Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro