Alumini dhe pëlhura teknike Stackable Garden Stackable - i zgjuar nga Varaschin

  • Kod: SMARTSGABELLO
Lekë 62,604
Masat L 61 x P 61 x H 109 cm H vend 76 cm
Koha e dërgimit 3-4 javë pune
Materiali i strukturës alumin

Stil i stakueshëm në natyrë me dizajn modern me bazë alumini dhe sedilje në pëlhurë teknike me ngjyrë të bardhë ose hirit.

Përbërësit mobilues të një zone të gjallë ose relaksi duhet të jenë jashtëzakonisht të rehatshme, mikpritëse dhe të ofrojnë relaksim të këndshëm.
Stooli i duhur është në gjendje të rikrijojë një hapësirë stili dhe dizajni, në mënyrë që të jetë një element dekorativ, si dhe një element funksional, rezistent me kalimin e kohës.

Smart është bërë me një strukturë të hollë pikturuar alumini , vend në pëlhurë teknike VAR # TEX (pëlhurë teknike PVC) dhe përsëri në kordonin sintetik VAR # TEX (pëlhurë teknike PVC).
Në dispozicion në dy ngjyra të ndryshme:
  • struktura e bardhë prej alumini - selia e bardhë ver # tex - varja e bardhë var # tex;
  • struktura gri alumini - ulëse verë # tex vend - ash var # tex mbrapa.
Falë vendit të tij të rehatshëm dhe ergonomik dhe mbështetëses së gjumit të rehatshme do të jetë në gjendje të japë momente relaksimi në jetën e përditshme.
E përkryer për të dekoruar baret e dhomës ose kuzhina.
Stackable dhe lehtësisht i transportueshëm për ruajtje.

Mirëmbajtja: Koleksioni i reziston rrezet e diellit dhe shiun. Rekomandojmë mirëmbajtje të rregullt, dhe një vëmendje të veçantë për mbrojtjen e artikujve në rast të kushteve të motit të pafavorshëm (akull, breshër, ndryshime të papritura të temperaturës, lagështisë, qëndrimit, nxehtësisë së vazhdueshme ose ftohjes ekstreme). Qëndrueshmëria dhe integriteti i këtyre artikujve varen nga kujdesi me të cilin mirëmbahen. Për produktet e aluminit dhe çelikut, edhe nëse mbrohen nga trajtime dhe përfundime të përshtatshme për përdorim në natyrë, është thelbësore të parandaloni që uji të ngecë brenda vetë produktit. Në fakt, të gjitha artikujt kanë vrima teknike të nevojshme për aplikimin e trajtimeve mbrojtëse dhe përfundimeve. Futja e ujit në ato vrima dhe ngecja e tij mund të shkaktojnë ndryshk në pjesët e brendshme të tubave.

Për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave speciale në sezonin e dimrit, në mbrëmje, ose në rast shiu të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini mbulim, kërkoni një vlerësim përmes formularit "Kërkoni informacion" .

Për më tepër, produkti është i përshtatshëm për ambiente detare, me kushte të llakut të kripës dhe për arredim pishina në prani të klorit.
Masat paraprake: mirëmbajtja dhe pastrimi i kujdesshëm është thelbësor për të ruajtur integritetin e përbërësve për sa më gjatë.
Për t’i mbajtur artikujt në gjendje të mirë, ne ju rekomandojmë t’i lani ato çdo javë me shumë ujë të freskët, në mënyrë që të eliminoni sa më shumë të jetë e mundur kripërat që tentojnë të sulmojnë strukturat.
Vetëm duke vepruar kështu, mund të jeni i sigurt për ta mbajtur produktin në gjendjen më të mirë.

Viadurini është tregtari zyrtar i të gjithë koleksionit të markave Varaschin.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro