Made in Italy

Aplikim 2 dritash i punuar me dorë në qeramikë me shkëlqim me trëndafila dhe hekur - Lecco

  • Made in Italy
  • Kod: C129102
Lekë 38,959
Material qeramike dhe hekuri
Koha e dërgimit 20 dite pune
Vlerësimi i IP 20
Prizë dhe lloji i rrymës 2 x maksimumi 42 W - E14
Gjatësia (cm) 62
Thellësia (cm) 22
Lartësia (cm) 27

Llamba muri me 2 drita prej hekuri dhe qeramike e dekoruar me trëndafila të punuar me dorë, prodhim italian nga Ferroluce.

Llamba e murit me 2 drita është tërësisht e punuar me dorë prej hekuri dhe qeramike që nxjerr në pah mjeshtërinë dhe shkathtësinë e mjeshtrit.
Dizajni karakterizohet nga trëndafila qeramikë që krijojnë një stil unik dhe të papërsëritshëm.

Prandaj është një pjesë unike dhe origjinale që ndërthur mjeshtërinë e traditës italiane me cilësinë e materialeve.
Vëmendja ndaj detajeve më të vogla dhe kërkimi i teknikave gjithnjë e më të reja e bëjnë llambën të paimitueshme dhe të vlefshme.

Prodhimi ekskluzivisht italian është një burim krenarie dhe vlerash, i aftë për t'i dhënë komplementit një personalitet unik për të kënaqur kërkesat e klientëve më kërkues.

NB : llamba nuk është e përfshirë. Duke qenë se këto janë artikuj të punuar me dorë, ngjyrat reale mund të ndryshojnë nga ato të paraqitura në foto.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro