Made in Italy

Qese dru zjarri në Lëkurë Moderne Design 100% Made in Italy

  • Made in Italy
  • Kod: B-20
Lekë 27,276 Lekë 34,095 -20%
Shfaq opsionet:
Masat H 40 x Diametri 47 cm
Koha e dërgimit 15/20 ditë pune
Qese dru zjarri në lëkurë Milo Made in Italy.
Baganta prej lëkure log me bazë druri prej druri dhe rrota gome.
Possibleshtë e mundur të personalizoni mbajtësin e regjistrit të lëkurës Milo me lloje të ndryshme dhe nuanca të veshjes: lëkure të shtypura të rigjeneruar, të rigjeneruar, të lëkurës ose të lëkurës së parë.
Shikoni tabelën e ngjyrave që korrespondon me llojin e lëkurës së dëshiruar dhe tregoni kodin e ngjyrës që keni zgjedhur në kutinë e duhur.
Veshjet janë të disponueshme në ngjyra të përputhura ose të kundërta, zgjidhni modelin tuaj të personalizuar!

Lëkurë : origjina e lëkurës së gjedhit, nga lëmshi italian
Testet dhe certifikatat:
Mostrat e ekzaminuara kalojnë testet dhe plotësojnë kërkesat për
- qëndrueshmëri ngjyrash ndaj fërkimit të lagësht dhe të lagësht IUF / 450
- qëndrueshmëri e ngjyrave në dritë IUF / 401
- ngjitja në përfundimin IUP / 470
- zvogëlohet IUP / 20
- Gërryerja e pllakave
Në testet e ndezshmërisë materiali kalon provën e Buletinit Teknik 117-00 - seksioni E - Pjesa 1, dhe BS 5852/90 seksioni 4 (CRIB 5) pa ndezje në rezultatin e provës
Mostrat e ekzaminuara kalojnë testet dhe plotësojnë kërkesat e standardit UNI 91/75 me rezultatin e provës: KLASA 2 IM (DUE IM)

Lëkurë e rigjeneruar : përbërja është 98% e prodhuar nga produkte natyrore (pa sintetikë, celulozë ose fibra të tjera)
65% fibra lëkure natyrale
18% latex natyral
10% ujë
Yndyrna 5% dhe produkte natyrale për rrezitje të fibrave
Vetëm 2% e produktit janë emulsifikues dhe ngjyra.
Testet dhe Certifikatat:
Sigurimi i cilësisë SATRA shpk:
- CAL TB 117E, pjesa 1
- TESTI CIGARETTE BS 5852: pjesa I: 1979 - orari 4 pjesa l
- TESTI I MJEDIS BS 5852: pjesa l: 1979 -seksioni 5 pjesa l
- Përcaktimi IUC18 i Chromium VI: materiali i paraqitur nuk u gjet se përmbante sasi të zbulueshme të Hexavalent Chromium
- NFG 52-216 Përcaktimi i kromit të ekstraktueshëm: materiali i paraqitur u zbulua se nuk përmbante 0,007% krom të tretshëm në peshën e lëkurës pa yndyrë të thatë
Catas
- rezistenca e produkteve të pastrimit PTP 53/59
- rezistencë ndaj dritës EN ISO 105-B02 / 01
- rezistencë ndaj gërvishtjeve të UNI 9428/89

Lëkurë me kokrra të plota: Lëkura me grurë të plotë të pastruar nga perimet është një material i trajtuar në mënyrë natyrale. Do lëkurë ka karakteristikat e veta, shenja tipike të plakjes siç janë venat dhe mbrojtja nga hije. Dallimet në grurë, cilësi dhe ngjyra mund të theksohen sipas llojit të lëkurës. Ky material është i ndjeshëm ndaj dritës, nxehtësisë dhe lagështisë së drejtpërdrejtë.
Natyrore të plotë lëkure kokërr: natyrore lëkure të plotë grurë është një lirë material e çdo ngjyrë. Thekson natyralitetin e tij përmes venave, shenjave dhe hijeve të cilat në harmoni me njëri-tjetrin bëhen cilësi në radhën e kohës. Ekstremisht fotosensibil, ajo fillon nga një ngjyrë rozë e lehtë për të arritur në një të kuqërremtë të fortë si Konjaku. Shmangni dritën e drejtpërdrejtë, mos kini frikë nga lagështia dhe lëngjet.

Vëmendja ndaj detajeve, cilësia e materialeve, krijimtaria dhe dizajni karakterizojnë mbajtësen e drurit dhe mbajtësin e sendit në lëkurë nga koleksioni Viadurini, koleksioni Cuoio . "
Koleksioni Viadurini Cuoio : mbajtës druri i dizajnit të brendshëm ose çanta praktike për ruajtje të bëra me artikuj prej lëkure të imët.
Mbajtësi i druve të zjarrit në lëkurë me rrota , i përsosur për t’u vendosur pranë vatrës ose sobës. Produkte funksionale që kontribuojnë në të njëjtën kohë për të furnizuar mjedisin me stil.
Zbuloni koleksionin!
PSE Bleni IT
  • vlerë e shkëlqyer për para
  • dizajn modern
  • lëkure të bukura
  • 100% e bërë në Itali
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro