Made in Italy

Çanta prej druri me dy shtresa lëkure dhe bazë druri, Prodhuar në Itali

  • Made in Italy
  • Kod: B-36
Lekë 32,206 Lekë 40,257 -20%
Shfaq opsionet:
Material lëkure dhe druri
Koha e dërgimit 15/20 ditë pune
Gjatësia (cm) 55
Thellësia (cm) 50
Lartësia (cm) 63

Çanta trungje me bazë të brendshme prej druri Prodhuar në Itali

Çanta me trung/objekt prej lëkure dyshtresore me bazë të brendshme me kompensatë të veshur , doreza anësore dhe rrota të gomuara , tërësisht Prodhuar në Itali.
Është e mundur të personalizoni mbajtësin e trungjeve prej lëkure me lloje dhe nuanca të ndryshme mbulese: lëkurë të rigjeneruar, lëkurë ose me kokërr të plotë.
Shikoni grafikun e ngjyrave që korrespondon me llojin e lëkurës së dëshiruar dhe tregoni kodin e ngjyrës që keni zgjedhur në kutinë e duhur.
Qepjet janë të disponueshme në ngjyra të përshtatshme ose të kundërta, zgjidhni dizajnin tuaj të personalizuar!

Dimensionet:
gjatësia: 64cm x thellësia: 50cm x lartësia 55cm

Lëkura : origjina e lëkurës së lopës, nga fabrika e lëkurës italiane
Testet dhe certifikatat:
Mostrat e ekzaminuara kalojnë testet dhe plotësojnë kërkesat për
- Qëndrueshmëria e ngjyrës ndaj fërkimit të thatë dhe të lagësht IUF/450
- qëndrueshmëri ngjyrash ndaj dritës IUF/401
- respektimi i përfundimit IUP/470
- IUP/20 shtytje
- Abrasion taber
Në testet e ndezshmërisë materiali kalon testin e Buletinit Teknik 117-00- seksioni E - Pjesa 1, dhe BS 5852/90 seksioni 4 (CRIB 5) pa ndezje në rezultatin e provës
Mostrat e ekzaminuara kalojnë testet dhe plotësojnë kërkesat e standardit UNI 91/75 me rezultatin e testit: KLASA 2 IM (TWO IM)

Lëkurë e rigjeneruar : përbërja është 98% e përbërë nga produkte natyrale (pa sintetikë, celulozë ose fibra të tjera)
65% fibra lëkure natyrale
18% latex natyral
10% ujë
5% yndyrna dhe produkte natyrale për nxirjen e fibrave
Vetëm 2% e produktit janë emulsifikues dhe ngjyrues.
Testet dhe certifikatat:
Sigurimi i cilësisë SATRA ltd:
- CAL TB 117E, pjesa 1
- TEST PËR CIGARE BS 5852:pjesa I:1979 - orari 4 pjesa l
- TEST NDESHJE BS 5852:pjesa l: 1979 -orari 5 pjesa l
- IUC18 Përcaktimi i kromit VI: materiali i paraqitur u zbulua se nuk përmbante sasi të dallueshme të kromit gjashtëvalent
- NFG 52-216 Përcaktimi i kromit të ekstraktueshëm: materiali i paraqitur nuk përmban 0,007% krom të tretshëm në peshën e lëkurës së thatë pa yndyrë
KATAS
- rezistenca e produkteve të pastrimit PTP 53/59
- rezistenca ndaj dritës EN ISO 105-B02/01
- rezistencë ndaj gërvishtjeve UNI 9428/89

Vëmendja ndaj detajeve, cilësia e materialeve, kreativiteti dhe dizajni karakterizojnë mbajtëset e drurit dhe mbajtëset e brendshme të ruajtjes së lëkurës nga koleksioni i dizajnit Viadurini Leather .
Lëkurë me kokrra të plota : Lëkura me kokrra të plota e nxirë me perime është një material i trajtuar në mënyrë natyrale. Çdo lëkurë ka karakteristikat e veta, shenjat tipike të plakjes si p.sh. Ndryshimet në kokrra, teksturë dhe ngjyrë mund të shfaqen në varësi të llojit të lëkurës. Ky material është i ndjeshëm ndaj dritës direkte, nxehtësisë si dhe lagështisë.

Për informacione na kontaktoni duke përdorur formularin " Kërko informacion" .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro