Made in Italy

Baganta e revistave prej lëkure me bazën prej druri me këmbë të Rubberized - Modeli Sandler

 • Made in Italy
 • Kod: SANDLER
Lekë 23,816 Lekë 26,462 -10%
Shfaq opsionet:
Koha e dërgimit 15/20 ditë pune

Baganta e revistës prej lëkure, baza prej druri prej druri me këmbë të gomës

Sandler mund të personalizohet duke zgjedhur përputhjen ose qepjen e kundërta.

Masat: H 33 x P 24 x L 45 cm.

Veshje të disponueshme:
 • rilindur
 • të rigjeneruar të shtypura
 • lëkurë
 • lëkure grurë të plotë
Lëkurë : origjina e lëkurës së gjedhit, nga lëmshi italian.

Testet dhe certifikatat: mostrat e ekzaminuara kalojnë testet dhe plotësojnë kërkesat për:
 • qëndrueshmëri ngjyrash ndaj fshij të thatë dhe të lagësht IUF / 450
 • qëndrueshmëri ngjyrash në dritë IUF / 401
 • ngjitja në fundin IUP / 470
 • IUP / 20 bie
 • Gërryerja e pllakave
Në testet e ndezshmërisë materiali kalon provën e Buletinit Teknik 117-00 - seksioni E - Pjesa 1, dhe BS 5852/90 seksioni 4 (CRIB 5) pa ndezje në rezultatin e provës
Mostrat e ekzaminuara kalojnë testet dhe plotësojnë kërkesat e UNI 91/75 me rezultatin e provës: KLASA 2 IM (DUE IM).

Lëkurë e rigjeneruar :
 • përbërja është 98% e prodhuar nga produkte natyrore (pa sintetikë, celulozë ose fibra të tjera)
 • 65% fibra lëkure natyrale
 • 18% latex natyral
 • 10% ujë
 • Yndyrna 5% dhe produkte natyrale për rrezitje të fibrave
 • Vetëm 2% e produktit janë emulsifikues dhe ngjyra.
Test dhe Certifikata: Sigurimi i cilësisë SATRA shpk:
 • CAL TB 117E, pjesa 1
 • TESTI CIGARETTE BS 5852: pjesa I: 1979 - orari 4 pjesa l
 • TESTI I MJEDISIT BS 5852: pjesa l: 1979 - pjesa 5 pjesa l
 • Përcaktimi IUC18 i Chromium VI: materiali i paraqitur u konstatua se nuk përmbante sasi të dallueshme të Hexavalent Chromium
 • NFG 52-216 Përcaktimi i kromit të ekstraktueshëm: materiali i paraqitur u zbulua se nuk përmbante 0,007% krom të tretshëm në peshën e lëkurës pa yndyrë të thatë CATAS
 • rezistenca e produkteve të pastrimit PTP 53/59
 • rezistencë ndaj dritës EN ISO 105-B02 / 01
 • rezistencë ndaj gërvishtjeve të UNI 9428/89
Lëkurë me kokrra të plota: Lëkura me grurë të plotë të pastruar nga perimet është një material i trajtuar në mënyrë natyrale. Do lëkurë ka karakteristikat e veta, shenja tipike të plakjes siç janë venat dhe mbrojtja nga hije. Dallimet në grurë, cilësi dhe ngjyra mund të theksohen sipas llojit të lëkurës. Ky material është i ndjeshëm ndaj dritës, nxehtësisë dhe lagështisë së drejtpërdrejtë.

Natyrore të plotë lëkure kokërr: natyrore lëkure të plotë grurë është një lirë material e çdo ngjyrë. Thekson natyralitetin e tij përmes venave, shenjave dhe hijeve të cilat në harmoni me njëri-tjetrin bëhen cilësi në radhën e kohës. Ekstremisht fotosensibil, ajo fillon nga një ngjyrë rozë e lehtë për të arritur në një të kuqërremtë të fortë si Konjaku. Shmangni dritën e drejtpërdrejtë, mos kini frikë nga lagështia dhe lëngjet.
• vlera e shkëlqyeshme për paratë
• dizajn modern
• artikuj prej lëkure të imët
• 100% e bërë në Itali
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro