Ban banesë sheshi Countertop Countertop

  • Kod: ISLAQUONI
Lekë 48,988 Lekë 54,431 -10%
Koha e dërgimit 7/14 ditë pune
Peshë 35,00 kg
Lavaman banesash katrorebanjë natyrore me oniks
Dimensionet: 50 x 50 x H 12 cm

ONYX
Onyx është një shumëllojshmëri e kuarcit mikrokristaline, të errët ose gjysëm të errët. Onyx është më pak kompakt se mermeri dhe ka defekte dhe çarje. Duke qenë një gur natyral, secila lavaman mund të ndryshojë nga të tjerët, duke u bërë një copë unike.
Materiali është jashtëzakonisht i çmuar dhe mund të përshtatet për çdo lloj mobilie, nga më modernet tek më klasiket, duke krijuar ambiente unike.

Gurët natyrorë karakterizohen nga prania e venave, e ngjyrave dhe hijeve të ndryshme, si dhe e mikro-çarjeve dhe vrimave. Një sipërfaqe e përsosur është e mundur vetëm në produkte rrëshire ose qeramike që janë bërë artificialisht me procedura industriale.
Produktet tona kalojnë nëpër procedura të rënda kontrolli; vrima ose mikro-çarje janë rafinuar duke përzier rrëshirë të duhur të ngjyrës me mbetjet.

PASTRIMI
Sa për të gjithë gurët natyralë, duhet të përdoren VETM UJI ose PRODUKTET DETERGJETA PETR SHTETRIN P FORR Gurë ose produkte të bazuara në UJ. Produktet e bazuara në acid mund të dëmtojnë strukturën e gurit dhe sipërfaqen në më pak se disa javë.

MIRËMBAJTJA
ABshtë ABSOLUTELI E RNDRESISHME T AP APLIKOJN T TRAJTIMIN E GJUHSIS NAT NATYRORE N AT SHUM MN E INSTALACIONIT dhe ta përsëris atë në mënyrë periodike, sipas zakoneve të përdorimit dhe ujërave të ndryshëm të gurave. VETEM trajtimet e gurit natyror duhet të përdoren.


PSE Bleni:
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • dizajn origjinal
  • gurë mermeri dhe natyror
  • koleksion ekskluziv Viadurini
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro