Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Llojet e pllaka moderne të banakëve kundër bronzinës të lëmuar - Babaevo

Kod: BABAEVO1
lek 51.829,93 lek 68.973,68 -25%
- +
Material
tunxh
Masat
L 40 XP 40 XH 15 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Viadurini Bathroom

Dizajn ekskluziv për banjën tuaj: lavaman modern i tavolinës prej bronzi.

Babaevo është një lavaman tërheqës në tas i bërë prej bronzi të lëmuar dhe me cilësi të mirë.

Mjeshtëria e saj e bën atë një pjesë unike të dizajnit dhe jo të riprodhueshme në seri; për këtë arsye mund të ketë ndryshime për sa i përket ngjyrës dhe formës krahasuar me foton e riprodhuar.

Shënim: Para se të vendosni porosinë tuaj, mund të kërkoni një foto të sendit që aktualisht është i disponueshëm në depo. Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Ne i informojmë klientët tanë se produktet e mëposhtme përjashtohen nga politika e kthimit të kompanisë pasi ato janë produkte unike të bëra me dorë të bëra me kërkesën e klientit. Kjo do të thotë se ata nuk mund të kthehen nga klienti pas blerjes.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi