Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bar Konsolë në Mango Wood dhe Vespa in Steel of Modern Design - Shallot

Kod: SCALOGNO1
lek 148.612,36 lek 243.899,71 -39%
- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Material i sheshtë
dru mange
Materiali i strukturës
çeliku
Gjatësia (cm)
183
Thellësia (cm)
43
Lartësia (cm)
105
Viadurini Living

Mbajtëse shishe bar konsole në formën e një grenze origjinale dhe moderne në çelik me majë në dru mango.

Konsolë është një pajisje shtesë funksionale mobilimi , pasi është e dobishme për ruajtjen e çelësave dhe dokumenteve, por luan një rol themelor në harmoninë e mobiljeve.
Mund të vendoset në një dhomë të gjallë ose në një hyrje , ose pse jo edhe në një kuzhinë si një sipërfaqe mbështetëse, për një pikë referimi jo vetëm praktike, por edhe estetike.

Kjo konsol dizajni ka strukturën me formën e veçantë të një motoçiklete të bërë prej çeliku , ndërsa pjesa e sipërme është në dru mango dhe përfshin mbajtëse shishesh dhe kupash.

NB: pasi është një prodhim artizanal, secili model mund të ndryshojë në detaje të vogla të ndërtimit.

Rezultati është një stil unik, origjinal dhe bashkëkohor, një pjesë e vërtetë arti dhe dizajn mobilimi si dhe funksionale.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi