Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bonaldo - Tabela të Bëra në Itali

Tabelat dhe tavolinat e kafesë me një dizajn unik, por jo vetëm stoolet, karriget dhe bordet anësore moderne për të arreduar shtëpinë tuaj

Nga viti 1936, vit në të cilin filloi biznesi i Bonaldo , e deri më sot kjo ndërmarrje gjithëpërfshirëse italiane ka realizuar, përmes eksperimentimit me materiale të ndryshme, objekte që kanë arritur të ngjallin emocione, duke respektuar nevojat e një bote që po ndryshon vazhdimisht .

Tre fjalët kyçe që karakterizojnë koleksionin Bonaldo janë krijimtaria, risia dhe e fundit por cilësia jo më pak e rëndësishme. Kreativiteti është një element kryesor i çdo produkti të bërë nga kjo kompani, aftësia e stilistëve për të luajtur me ngjyra, dritë dhe hijet së bashku me lëvizjen e formave i japin jetë elementeve unike arreduese që do të bëjnë ambientin në të cilin vendosen speciale dhe elegante. Disa shembuj që demonstrojnë këto aftësi janë tabelat në koleksionin Hulahoop, ju mund t'i gjeni me një majë të rrumbullakët në kristal mermeri ose të ngrirë (Hulahoop me ethe) ose me një majë drejtkëndëshe në lisi ose arre të ngurtë (hulahoop arre).

Për sa i përket inovacionit , detyrë e stilistëve duhet të kërkojnë gjithmonë materialet më të mira dhe inovative që u lejojnë atyre të ofrojnë produkte unike dhe të dizajnit për publikun. Ndër materialet e përdorura ka: mermeri, protagonisti i tavolinave të ngrënies Medley, elementet qendrore qeramike dhe çeliku të tryezave të kafesë Planet dhe Kadou dhe së fundi kristali që në kombinim me drurin në tryezën Greeney do t’i japë një elegancë të mrekullueshme zona e vostës.
Si përfundim është e pashmangshme në të gjithë Koleksionin Bonaldo cilësia e lartë e të gjitha produkteve të përdorura, ato janë një garanci e një orendie moderne të dizajnit që do ta bëjë shtëpinë tuaj unike dhe për tu pasur zili!
Tavolinat Bonaldo janë një stoli e vogël italiane që pret të shkëlqejë në dhomat e banimit.