Made in Italy

Bright Fior di Pesco Carnico gur mermeri me 3 prerje Stonehenge

  • Made in Italy
  • Kod: STONEHENGE
lek 248.418,76
Masat 30 cm x 30 cm x 75 cm; Pesha 70-90 Kg
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Bright Fior di Pesco Carnico gur mermeri me 3 prerje Stonehenge
Stonehenge është një sistem fantastik dhe origjinal i ndriçimit Led për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm, ideal për të dekoruar aty ku është i nevojshëm ndriçimi i shpërndarë, një pjesë e një lloji.
Stonehenge është bërë nga zejtarë italianë dhe është pjesë e linjës Menhir të promovuar nga kompania Essenze Luce.
Ky produkt i bukur përbëhet nga një mermer natyral, mermeri i bukur Fior di Pesco Carnico, mermer që ndryshon nga hijet e gri, rozë, të bardhë, me venat e fildishtë të bardhë dhe kokrra të trashë.
Guri me fortësi të madhe dhe formë të pastër dhe natyrore.
Llambë shumë rezistente me një pamje delikate. Një gur natyror që kontraston në mënyrë harmonike me strukturën e brendshme të pastër, të ftohtë të çelikut.
Stonehenge është i plotë me tre seksione paralele të dritës , falë të cilave drita lëshohet me një emision të vazhdueshëm në hapësirën përreth. Ky model është ideal kur kërkohet intensitet më i madh i dritës .
Produkt me përshtatshmëri dhe funksionalitet të madh. Mund të arredojë me stil dhe të dizajnojë ambiente të ndryshme, duke përcaktuar ndriçimin e shtretërve të luleve, hapësirave të banimit brenda dhe në natyrë, shtigjet e gjelbra publike, këmbësorët dhe ciklet, pishina në ambiente banimi, ambiente akomodimi etj.
Ky gur i bukur ndriçues është i përshtatshëm për të dy një mjedis në natyrë, duke rezistuar në mjediset e ngrirjes, ose në ambiente të mbyllura, pasi përfundohet nga katër goma të ulëta për të mbrojtur dyshemenë më poshtë.
Stonehenge krijon një harmoni të paparë rreth jush!
Produkt unik në llojin e tij, origjinaliteti diktohet nga forma e tij tashmë ekzistuese në natyrë, në fakt në natyrë nuk ka gurë të barabartë!
Zgjedhur në gurore, guri është prerë, shpuar dhe larë, për të përfunduar me futjen e një trupi të ndritshëm me teknologji LED që optimizon efikasitetin e energjisë.
Kështu Stonehenge bëhet një mobilje origjinale gjatë ditës dhe një trup ndriçues emocional gjatë natës.
Ky produkt është bashkimi midis papërsosmërisë së gurit dhe linearitetit të ndritshëm teknologjik. Bashkimi i tyre i jep jetë këtij produkti fantastik të projektimit, me një stil thelbësor ku materia dhe teknologjia bëhen një.
Guri funksional dhe me cilësi të lartë. Isshtë e mundur që ta çmontoni atë në copa të ndryshme për zëvendësime të mundshme të lehta.
Bukuria e gurit përmirësohet përmes një loje të zgjuar të dritës dhe hijes. Vetë natyra na siguron çështjen e frymëzimit!

Ju lutemi vini re : këto artikuj janë pjesë unike, prandaj secila prej tyre ndryshon nga të tjerët në nuanca dhe forma kromatike. Për këtë arsye, fotografia e treguar duhet të konsiderohet indikative. Meqenëse këto janë pjesë unike, nuk është e mundur të ktheni produktin.

materiali:
- Karakteristikat : Fior di Pesco Carnico është një mermer në hije që varion nga gri në rozë në të bardhë me venat e fildishit të bardhë dhe kokrra të trashë.
- Origjina : Alpet karnike - Friuli - Itali

Karakteristikat teknike:
- Furnizimi me energji elektrike: 24 Vdc
- Furnizimi me energji elektrike përfshin: LPV-35-24. Furnizim me energji elektrike IP67 24V DC 35W. Tension i vazhdueshëm. Dimensionet 148 mm x 40 mm x 30 mm
- Nivelet e dritës: 3
- Konsumi i përgjithshëm: 21 W
- Fuqia 21 W
- Temperatura e ngjyrave: 3.500 K °. Tre çështje paralele horizontale. Ngjyra e vetme 3500 ° K e plotë me kabllo nëntokësore (L = 4mt).
- Jeta e burimit të dritës: 30,000 orë
- Shkalla e mbrojtjes së IP: IP 66

Furnizimi me energji elektrike dhe lidhje:
- Produkti duhet të jetë i furnizuar nga një tension i vazhdueshëm 24 furnizimi me energji elektrike Vdc (përfshirë në çmim), me madhësi me rezervë 20%.
- Pajisur me kabllo neoprene 4 m të gjatë (specifike për jashtë).

E RNDSISHME: NUK lidhni produktin drejtpërdrejt me rrjetin direkt 220 Vac.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë