Brisk i drejtë me dorezë rrëshire breshke prodhuar në Itali - Mello

  • Kod: MELLO6
Lekë 37,793 Lekë 47,241 -20%
Material Çeliku dhe rrëshira
Koha e dërgimit 15/30 ditë pune

Brisk artizanal i drejtë me dorezë rrëshire breshke Prodhuar në Itali.

brisk i drejtë i punuar me dorëçelik me dorezë rrëshire breshke . Tehu i rrojës është i disponueshëm në 4 variante sipas nevojave tuaja: maja e rrumbullakët, maja katrore, maja e gropës së berberit dhe maja franceze. Produkti është i plotë me strop , një mjet thelbësor për përdorimin e këtij lloji brisk pasi ju lejon të bëni prerjen të ëmbël dhe të rehatshme dhe një shishe 15 ml vaj mbrojtës me pikatore, të gjitha brenda një kuti druri praktike . me mbyllje rrëshqitëse.

Këshilla për mprehjen
Për të mprehur briskun është e nevojshme të keni gurë për mprehjen e ujit, natyral ose sintetik. Koha që kalon midis një mprehjeje dhe tjetrës varet shumë nga sa herë përdorni briskun në javë dhe nga lloji i mjekrës tuaj, pajisja minimale përfshin:
  • gur uji me kokërr mesatare 3000 ose 4000
  • 8000 gur uji përfunduar gur
  • strop, mundësisht me një anë prej liri / xhinse
Vazhdoni duke lagur gurin me kokërr mesatare, pastaj vazhdoni me pasimet e kundërta derisa rezultati të jetë i kënaqshëm, bëni kujdes të kryeni të njëjtin numër të kalimeve për të dy anët e tehut. Tani lagni gurin e përfundimit dhe përsëritni të njëjtën lëvizje, kaloni më në fund briskun në anën e lirit / xhinse të produktit, këtë herë kundër bregdetit. Brisqet Fontani kanë një prerje paksa të lakuar, kështu që për një mprehje korrekte është e nevojshme të lëkundni tehun në gur gjatë mprehjes, kjo metodë quhet ROLLING-X.

Kujdesi dhe mirëmbajtja
Rroja e Drejtë është padyshim një mjet tërheqës dhe afatgjatë, por ka nevojë për vëmendjen e duhur:
• gjatë lehjes është e rëndësishme që brinja dhe filli të jenë në kontakt me lëkurën gjatë kalimeve, një kalim me brinjën e ngritur mund të rrezikojë mprehtësinë
• kurrë mos e vendosni briskun pa e pastruar dhe tharë më parë me kujdes, për ta bërë këtë mund të kaloni tehun me letër higjienike PA LUFTIMIN E ZHVILLIMIT dhe më pas të kaloni briskun mbi rrip për të hequr çdo gjurmë lagështie, ne gjithashtu rekomandojmë që të vendosni një vello me vaj mbrojtës në teh
• mos përdorni kurrë një letër shumë të trashë ose të përafërt për të pastruar tehun, pasi rrezikoni të gërvishtni buzën
RUANI GJITHMON RAZOR në një vend të thatë dhe larg nga burimet e nxehtësisë së tepërt
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro