Bufi i Skulpturës me Kristal me Ngjyra me Dizajn Luksoz të Puppy - Fellipe

  • Kod: FELLIPE
lek 11.375,63 lek 14.219,54 -20%
Material Kristal
Koha e dërgimit 7 dite
Lartësia (cm) 14

Skulpturë zbukurimi në formën e bufave në kristal me ngjyrë.

Kjo skulpturë elegante dhe luksoze përshkruan një buf nënë me këlyshin e saj në një dizajn kristal shumëngjyrësh.
Shtë një shtesë dekorative e aftë të përcaktojë stilin e shtëpisë dhe të identifikojë identitetin e saj.

Aksesorët e mobilimit janë objekte të projektimit me një detyrë të çmuar zbukuruese, thelbësore për të karakterizuar mjedisin me stilin dhe shijen tuaj.
Prandaj, ato duhet të zgjidhen jo në bazë të modës së momentit, por duke marrë parasysh ekuilibrin midis funksionalitetit dhe estetikës.
Një artikull i vogël dekorativ, në fakt, është në gjendje të sjellë rezultate të mëdha në një nivel emocional dhe mikpritës në mjedisin e destinacionit.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë