Çifti i 2 Karrigeve të Kuzhinës të Dizajnuara plotësisht në Dru - Rërë

  • Kod: SANDY
lek 28.535,72 lek 35.669,65 -20%
Material Dru
Masat 45x50x100 cm
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune

Set me 2 Dhoma Ngrënieje ose Karrige Kuzhine të dizajnit modern në dru.

Zgjedhja e vendeve të duhura për shtëpinë tuaj është një operacion që duhet kryer me kujdes dhe vëmendje. Në fakt, këto janë elemente mobiluese me një rëndësi të fortë funksionale dhe estetike. Një vend, qoftë një divan, një karrige për dhomën e ngrënies, një pouf apo një kolltuk, duhet të ofrojë rehati optimale që shoqëron momentet tona të relaksit, por në të njëjtën kohë duhet të ketë një vlerë dekorative dhe të përputhet mirë me kontekst. mobilje në të cilat është futur.
Viadurini Living ofron një gamë të gjerë artikujsh që plotësojnë një sërë nevojash për stil dhe rehati.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë