Made in Italy

Connubia Calligaris Boheme karrige moderne, grup 2 prej lëkure dhe metali

  • Made in Italy
  • Kod: BOHEME1257
lek 56.384,98
Masat E 48xD 52xH 90(45)cm
Koha e dërgimit 8 javë
Connubia Calligaris Boheme karrige moderne, grup 2 prej lëkure dhe metali.
Karrige Boheme, me kornizë metalike dhe vend / prapa përputhur, e veshur me susta në lëkurë të rigjeneruar.
Ndenjësja dhe pjesa e pasme janë tapiceri në lëkurë të rigjeneruar - një material i bërë prej lëkure dhe fije të tjera natyrore, të përfunduara si lëkure e vërtetë. Këmbët kanë një seksion konik dhe janë prej çeliku me tub. Vula e dukshme zbukuron më tej karrigen.
Boheme është në dispozicion në përfundime të ndryshme, zgjidhni ngjyrën e dëshiruar nga menyja drop-down.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë