Made in Italy

Divan i brendshëm me strukturë arre të patinuar prodhim Itali - kuarc

 • Made in Italy
 • Kod: QUARZO1
Lekë 79,550 Lekë 88,388 -10%
Koha e dërgimit 35/40 ditë pune
Materiali i strukturës druri
Gjatësia (cm) 104
Thellësia (cm) 45
Lartësia (cm) 96

Divan i brendshëm prej druri Prodhuar në Itali

Divan i brendshëm me pjesë të forta druri ahu , sedilje gome shkumë , mbulesë prej pëlhure , rripa elastikë, mbështetëse kompensatë Prodhuar tërësisht në Itali.
Kjo mobilie elegante shquhet në çdo dhomë për origjinalitetin dhe elegancën e saj, elementë të dhënë nga veçantia e qepjeve dhe pëlhura e mrekullueshme që siguron një ndenjëse të rehatshme dhe mbështjellëse . Dizajni i tij është konceptuar dhe konceptuar që të jetë në gjendje të kombinojë rafinimin e linjave me funksionalitetin e përbërjes në një produkt të vetëm, duke e lejuar atë të fitojë një hapësirë qendrore brenda çdo mjedisi.

Përfundo:
 • Struktura: arre e patinuar
 • Sedilja: pëlhurë elegante burgundy
Dimensionet:
 • Gjatësia 104 cm
 • Thellësia 45 cm
 • Lartësia 96 cm

Pëlhurë CHIC: 48% poliester filament - 52% pambuk

LIKURJA: Lyerja kryhet kryesisht me produkte me bazë uji. Bojë me bazë uji dhe poliuretani për t'i dhënë rezistencë më të madhe sipërfaqes. Përfundim me bazë uji dhe shellac.

MIRËMBAJTJA DHE PASTRIMI I ZAKONSHËM: Pluhuroni mobiljet duke përdorur një leckë të thatë. Shmangni produktet gërryese dhe/ose që përmbajnë tretës. Mos vendosni tigan ose objekte të tjera që lëshojnë nxehtësi në pjesën e sipërme të mobiljeve. Ju mund të përdorni dyll të veçantë mobiljesh për të aplikuar me një leckë leshi nëse dëshironi të ringjallni artikullin.

KUJDES: Duke qenë se druri është një material i gjallë dhe i ndjeshëm ndaj lagështisë, duhet kushtuar vëmendje e veçantë vendosjes së mobiljeve brenda shtëpive me suva të pushuara dhe të thata për të paktën 1 muaj. Megjithatë, ju rekomandojmë të lini një hapësirë prej të paktën 5 centimetrash nga muri për disa muaj dhe të ajrosni dhomat shpesh.

NB: sipas kërkesës, janë në dispozicion përfundime të ndryshme.
Na kontaktoni për një ofertë ose për informacion duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro