Made in Italy

Divan modern në natyrë në pëlhurë dhe metal Ema nga Varaschin

  • Made in Italy
  • Kod: EMMADIV2
Lekë 463,567
Masat L 157 x D 73 x H 81 cm H vend 46 cm
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Materiali i guaskës alumin
Divas kopsht Varaschin Emma në pëlhurë të veshur me susta dhe metal
Një gamë e gjerë e pëlhurave dhe ngjyrave dhe ngjyrave të ndryshme janë në dispozicion për strukturën. Për informacion dhe / ose citime, mos hezitoni të na kontaktoni.

Emma është një divan emocionues në natyrë i karakterizuar nga një strukturë në fije sintetike të endur me dorë me një kornizë alumini të veshur me pluhur gri të errët .
Ajo gjithashtu vjen me këmbë në alumin të lyer me gri dhe një vend të mbushur me gome Dryfeel të mbuluar në pëlhurë.
Falë delikatesës së saj të ndërthurur me një dizajn bashkëkohor do të jetë perfekte për të dekoruar ambiente në natyrë si tarraca, pishina, kopshte; por gjen vendosje perfekte edhe brenda, në zonën e banimit.

Shënim : jastekët e sediljeve dhe jastekët e pasme të përfshira në çmim .

Mirëmbajtja : Koleksioni i reziston rrezet e diellit dhe shiut. Ne rekomandojmë mirëmbajtje të rregullt, dhe vëmendje të veçantë për mbrojtjen e sendeve në rast të kushteve të motit të pafavorshëm (akull, breshër, ndryshime të temperaturës, lagështi, këmbëngulës, nxehtësi djegëse ose ftohje ekstreme). Kohëzgjatja dhe integriteti i këtyre artikujve varen nga kujdesi me të cilin mirëmbahen. Për produktet e aluminit dhe çelikut, megjithëse mbrohen nga trajtime dhe përfundime të përshtatshme për përdorim në natyrë, është thelbësore të parandaloni që uji të ngecë brenda vetë produktit. Në fakt, të gjitha artikujt kanë vrima teknike të nevojshme për aplikimin e trajtimeve mbrojtëse dhe përfundon. Futja e ujit në ato vrima dhe ngecja e tij mund të shkaktojnë ndryshk brenda tubave.

Për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë të përdorni kapakët e duhur në sezonin e dimrit, në mbrëmje, ose në rast shiu të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini kopertinën, kërkoni një vlerësim.

Për më tepër, produkti është i përshtatshëm për ambiente detare, kushte për llak kripe dhe mobilje pishina në prani të klorit.
Masat paraprake: mirëmbajtja dhe pastrimi i saktë janë thelbësore për të ruajtur integritetin e përbërësve për sa kohë të jetë e mundur.
Këshillohet që artikujt t’i mbani gjithmonë në gjendje të mirë për t’i larë çdo javë me ujë të freskët të bollshëm, në mënyrë që të eliminoni sa më shumë të jetë e mundur kripërat që tentojnë të sulmojnë strukturat.
Kjo është mënyra e vetme për ta mbajtur produktin në gjendjen më të mirë.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro