Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn pastrues countertop në gurin e verdhë kuarc Sandia

Kod: SANDIA
lek 140.937,55 lek 168.845,98 -17%
- +
Masat
41 x 40 x 14,5 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
4kg
Viadurini Bathroom
Dizajn pastrues countertop në gurin e verdhë kuarc Sandia
Lavaman i tejdukshëm i bërë me gur gjysmë të çmuar kuarci. Prodhimi artizanal dhe jo përpunimi industrial e bëjnë këtë model larës në një pjesë të vërtetë unike , jo të riprodhueshme në seri. Për këtë arsye, mund të ketë dallime në ngjyrën dhe formën në krahasim me foton e produktit. Para vendosjes së porosisë tuaj, mund të kërkoni një fotografi të artikullit që është në dispozicion në magazinë: shkruajini klienti@viadurini.it .

Produkte të shikuara së fundmi