Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn pastrues countertop në mermer megalitik, Buttapietra

Kod: BUTTAPIETRA
lek 58.359,26 lek 72.974,10 -20%
- +
Material
mermer megalitik
Masat
L 31-50 x P 31-50 x H 14-16 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
35
Viadurini Bathroom
Verë banje countertop punuar me dorë nga mermeri megalitik, Buttapietra
Buttapietra është një lavaman lavash banakësh me një formë të çrregullt, e punuar me dorë në mermer megalitik.
Falë modelit të tij të thjeshtë dhe të gjithanshëm do ta bëjë protagonistin e banjës tuaj.

Zejtaria e saj e bën atë një dizajn unik dhe jo të riprodhueshëm në seri; për këtë arsye mund të ketë dallime në ngjyrën dhe formën në krahasim me foton e riprodhuar.
Shënim : Para se të porosisni, mund të kërkoni një fotografi të artikullit në dispozicion në të vërtetë. Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni.

Produkte të shikuara së fundmi