Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

12 Akullore me Porcelan të Bardhë me Dizajn Moderne ose Kupat e Frutave - Egle

Kod: EGLE1
lek 30.101,23 lek 39.171,46 -23%
- +
Material
porcelani i kockave
Masat
14 cm
Ngjyrë
Bardhë
Koha e dërgimit
7-10 ditë pune
Viadurini Kitchen

12 gota të modelit modern bashkëkohor në kinë të imët të kockave, elegante me një stil nordik.

Ky shërbim i filxhanit vjen nga një hulumtim i thellë i nevojave të tryezës, për të krijuar produkte të karakterizuara nga teknologji të lartë , luks dhe zejtari , cilësi dhe dizajn i veçantë.

Format tradicionale dhe harmonike interpretojnë historinë dhe elegancën e së kaluarës për të përcaktuar atmosferën e tryezës, të vendosur plotësisht në kinë të imët të kockave .

Me fjalë të tjera, është një porcelan me cilësi të lartë me një ngjyrë karakteristike të ftohtë dhe të ndritshme fildishi , për një tryezë elegante dhe të rafinuar.
Në fakt, përveç kaolinës, feldsparit dhe kuarcit, porcelani i kockave të imët përmban gjithashtu 50% të oksidit të kalciumit dhe fosfatit të kalciumit, gjë që i jep asaj një transparencë të veçantë.
Përparësitë jepen gjithashtu nga një forcë dhe butësi më e madhe në krahasim me porcelanin e zakonshëm.

Një pajisje me shprehje stilistike të një karakteri nordik , një tryezë bashkëkohore ku krijimtaria, karakteristikat estetike, funksionaliteti dhe minimalizmi janë protagonistët kryesorë.

Shërbim i përbërë nga:
- 12 lojë me birila 14 cm

Dëshironi një shërbim të plotë të personalizuar ? Kontaktoni me ne duke përdorur formularin "Kërkoni Informacion".

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi