12 gota pije në gotë transparente të zbukuruar për pije - marokobike

  • Kod: MAROCCOBIC1
lek 10.407,43 lek 13.009,30 -20%
Material Xhami
Koha e dërgimit 7 ditë pune
Gjatësia (cm) 8
Lartësia (cm) 13.8
12 gota pije në gotë transparente të zbukuruar, gjithashtu ideale për tryezën e Krishtlindjes.
Për ata që duan të krijojnë një atmosferë pikante në tryezën e shtruar, ky shërbim i xhamit të pijeve është ideal.
Arabishtet delikate janë gdhendur në sipërfaqe e cila, me transparencën e materialit, është unike dhe e çmuar.

E shkëlqyeshme për vendosjen e tryezës rafinuar dhe tradicionale të Krishtlindjeve , për një misë klasike por jo të parëndësishme.

Karakteristikat teknike:
  • 12 gota pije
  • Në xham
  • Sipërfaqe e përpunuar
  • Matjet: Ø 8 x orë. 13,8 cm
  • Kapaciteti: 385ml
  • I sigurt për larjen e enëve në temperatura të ulëta
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë