24 copë Takëm të errët Stainless Steel Set në Blu - Oceanus

  • Kod: OCEANUS1
lek 10.561,67 lek 13.202,08 -20%
Material çelik inox mat
Masat Pirun: l.2.5 x h.20 cm Thikë: l.2 x orë. 22.5 cm Lugë: l. 4 x orë 20 cm Lugë: l.3 x h.14 cm
Koha e dërgimit 7 ditë pune

Takëm prej çeliku 24 copë i vendosur në nuancat e kaltër.

Ky grup takëmesh sjell në tryezë paleta kromatike me një fuqi të fortë evokuese që na çojnë në nuancat e ngjyrës blu të detit.
Në fakt, nuanca të ndryshme të ngjyrës blu janë të përshkruara derisa të arrijnë kulmin e intensitetit për lumturinë maksimale.

Karakteristikat teknike:
  • Bërë nga çelik inox me cilësi të lartë
  • Përfundim mat
  • Seti përbëhet nga: 6 pirunë, 6 thika, 6 lugë dhe 6 lugë çaji
  • Trashësia: 2.5 - 2 mm
  • I sigurt për duar dhe pjatalarëse
  • Pirun: l.2.5 x h.20 cm
  • Thikë: l.2 x orë 22.5 cm
  • Lugë: l. 4 x orë 20 cm
  • Lugë: l.3 x h.14 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë