3x4 Çadër alumini kopsht me pëlhurë poliestër - Fasma

  • Kod: FASMA
lek 87.286,87 lek 109.108,59 -20%
Material Alumini dhe poliesteri
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 300
Thellësia (cm) 400
Lartësia (cm) 260

Çadër e jashtme në alumin me pëlhurë poliesteri 3x4.

Struktura alumini e veshur me pluhur (poliester). Shtyllë 90x60 mm, 8 brinjë 25x17 mm, pëlhurë poliesteri natyral 250gr / m2 me veshje pa (poliamide), bazë kryq çeliku, shtyllë rrotulluese 360 ° me pedale. Pjerrësia vertikale me dorezë me 5 pozicione, e pajisur me një sistem të animit të ombrellës djathtas-majtas.
Përfshirë mbulesën e ombrellës.
Pllakat nuk përfshihen .
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë