Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Çadër kopshti 4x4 me pëlhurë poliestër me ngjyra natyrale - Fasma

Kod: FASMA2
lek 143.030,68 lek 207.394,49 -31%
- +
Material
Alumini dhe poliesteri
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Gjatësia (cm)
400
Thellësia (cm)
400
Lartësia (cm)
270
Viadurini in the Garden

Çadër kopshti 4x4 në alumini dhe poliester të pikturuar.

Struktura alumini e veshur me pluhur (poliester). Shtyllë 105x65mm, 8 brinjë 30x20mm, kanavacë poliester natyrore 250gr / m2 me veshje pa (poliamide), bazë kryq çeliku, shtyllë rrotulluese 360 ° me pedale. Pjerrësia vertikale me dorezë me 6 pozicione, e pajisur me një sistem të animit djathtas-majtas për çadër.
Përfshirë mbulesën e ombrellës.
Pllakat nuk përfshihen
, rekomandohet përdorimi i të paktën 8 pllakave (160/200 kg).

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi