4 Karrige në dhomën e ngrënies në çelik dhe endje nga Kubu Homemotion - Kendall

  • Kod: KENDALL
Lekë 62,571 Lekë 78,214 -20%
Material Ndërthurja e kubu dhe çelikut
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 45
Thellësia (cm) 55
Lartësia (cm) 85

Karrigia e dhomës së ngrënies në endje çeliku dhe kubu, 4 copë.

Strukturë çeliku e pikturuar me pluhur epoksi, me ngjyrë gunë. Endje në kubu .
Rekomandohet të mos e ekspozoni sendin në rrezet e diellit dhe motin e keq.
Këmbët për tu mbledhur.

Ngjyrat e disponueshme :
  • natyrore;
  • Gri;
  • E bardhë;
  • e zezë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro