5 Kandelabra të Armatosura në Silver Metal Dizajn elegant elegant - Peleo

  • Kod: PELEO
Lekë 15,643 Lekë 19,554 -20%
Material metalike
Koha e dërgimit 7 dite
Gjatësia (cm) 41.5
Lartësia (cm) 18.5

Shandan dekoruar në metal argjendi me 5 flakë, dizajn.

Kjo shandan elegant dhe luksoz me 5 flakë është bërë tërësisht prej metali argjendi dhe përmban një dizajn të veçantë dhe të rafinuar.

Një shandan është një objekt plot sharm që ka origjinë shumë të lashtë: në të kaluarën përdorej si një strukturë për ndriçimin me qirinj ndërsa sot është bërë një shtesë thjesht dekorative pasi funksioni i tij është thjesht estetik.

Me elegancën e saj është në gjendje të përcaktojë stilin e shtëpisë dhe t'i japë ngrohtësi mjedisit kur harmonizohet në mënyrë harmonike me kontekstin.
Prandaj, zgjedhja e stilit dhe ngjyrës së një shandani është e rëndësishme dhe varet nga dizajni dhe orenditë e pranishme në destinacion.

Aksesorët e mobilimit janë objekte të projektimit me një detyrë të çmuar zbukuruese, thelbësore për të karakterizuar mjedisin me stilin dhe shijen tuaj.
Prandaj, ato duhet të zgjidhen jo në bazë të modës së momentit, por duke marrë parasysh ekuilibrin midis funksionalitetit dhe estetikës.
Një artikull i vogël dekorativ, në fakt, është në gjendje të sjellë rezultate të mëdha në një nivel emocional dhe mikpritës në mjedisin e destinacionit.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro