Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

12 copa që shërbejnë gota në gotë transparente për ujë - optike

Kod: OTTICOBIC
lek 11.263,05 lek 17.044,07 -34%
- +
Material
gotë
Masat
diametri 8 x h. Kapaciteti 10 cm: 230 ml
Ngjyrë
i tejdukshëm
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Viadurini Kitchen

Shërbimi i gotave 12 copë në gotë transparente për ujë.

Punimet në sipërfaqe që karakterizojnë dekorimin e kësaj linje xhami janë të gdhendura imët në gotë, një material që jep një elegancë pa kufij dhe pa kohë.
Rezultati është një tabelë elegante, e rafinuar, me thelbësi dhe përsosje në qendër.
Një shërbim thelbësisht modern , i aftë për të vendosur në kontekste edhe më klasike, bazuar në kontrastin e formave gjeometrike të pastra dhe thelbësore: qarqet themelore dhe trekëndëshat.
Një haraç për stilin Bauhaus që krijonte një dizajn minimal dhe funksional.

Karakteristikat teknike:
  • Bërë prej qelqi
  • Kupë e gjerë
  • Sipërfaqe e gdhendur imët
  • Masat: x 8 x h. 10 cm
  • Kapaciteti: 230 ml
  • Rekomandohet larja e duarve

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi