Made in Italy

6 Thika biftek të bëra me dorë në brirë ose dru të prodhuara në Itali - Zuzana

  • Made in Italy
  • Kod: ZUZANA
Lekë 33,323 Lekë 41,654 -20%
Material Çeliku dhe briri / druri
Koha e dërgimit 15/30 ditë pune
Gjatësia (cm) 23

Komplet thikash biftek të punuar me dorë, 6 copë, prodhuar në Itali.

Zgjedhja e enëve dhe aksesorëve të kuzhinës po bëhet gjithnjë e më shumë një vendim themelor jo vetëm për të përmbushur kërkesat e prakticitetit, por gjithashtu dhe mbi të gjitha për të qenë në gjendje t'i jepni personalitet dhe karakter tavolinave të thjeshta dhe minimale të ngrënies që kanë nevojë për një prekje të modernitetit. dhe sqimë. Pikërisht për këtë arsye është e rëndësishme të jeni në gjendje të gjeni setin e përsosur të takëmeve ose enën e përsosur të kuzhinës që mund të ndërthurë të dy aspektet.

Ky set kuzhine përfshin 6 thika ideale bifteku të punuaraItali me produkte cilësore të cilat sigurojnë një rezultat përfundimtar të dizajnit funksional dhe ergonomik . Tehu është bërë prej çeliku inox të falsifikuar, karakterizohet nga një rezistencë e shkëlqyeshme, duke lejuar kështu shmangien e dëmtimeve me kalimin e kohës, ndërsa doreza është me një tang të fshehur të disponueshëm në brirë kau ose dru ulliri , materiale që i japin thikës dizajnin e tij elegant . Midis tehut dhe dorezës ekziston edhe një shtresë e hollë gome e goditur nga goditjet që e bën produktin edhe më funksional.
Shërbimi përfshin një kuti prej druri me mbyllje të derës ideale për ruajtjen e sendeve në mënyrë të qetë dhe në mënyrë të rregullt, duke i mbajtur ato të pastra dhe në të njëjtën kohë duke lejuar që ato të shfaqen në një mënyrë të rafinuar.

Matjet :

  • gjatësia totale e thikës: 23 cm;
  • dimensionet e kutisë: L 26 x P 17 x H 5,5 cm
Përfundon dorezat e disponueshme :
  • briri i kaut;
  • dru ulliri.
Shënim : përfundimet në foto janë treguese. Çdo dorezë e bririt të kaut është unike dhe përmban nuanca të ndryshme ngjyrash.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro